Пенітенціарна академія України

Круглий стіл «Нульова толерантність до корупції як основний принцип Стратегії реформування пенітенціарної системи на період до 2026 року»

Нульова толерантність до корупції в суспільстві — запорука розвитку держави.

🔰 В Пенітенціарній академії України відбувся круглий стіл на тему «Нульова толерантність до корупції як основний принцип Стратегії реформування пенітенціарної системи на період до 2026 року». Захід присвячений 10-ій річниці прийняття Закону України «Про запобігання корупції» об’єднав науковців, педагогів та експертів регіону.

🔹 Протягом круглого столу було обговорено актуальні питання протидії корупції в Україні з огляду на ⚖️ кримінальне, адміністративне та міжнародне право. 

Учасники розглянули важливі аспекти правового забезпечення антикорупційних заходів, роль викривачів корупції, а також психологічні та педагогічні аспекти цього явища. У фокусі уваги були практичні поради від провідних фахівців юридичної сфери та обмін думками щодо подальших кроків у реформуванні пенітенціарної системи.

💬Модератор заходу — Олександр Ткаченко, кандидат юридичних наук, доцент, начальник кафедри формування та розвитку професійної компетентності персоналу ДКВС України:

«Подібні дискусійні майданчики надзвичайно важливі для того, щоб підняти на новий рівень розуміння проблеми та отримати рішень, які дозволять формувати європейське середовище спільними зусиллями”.

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту