Пенітенціарна академія України

Молодь ПАУ у Меджибізькому замку

✨Захопливі історії процвітання і занепаду, слави та забуття, руйнувань і відбудови, кохання та містики.

🏰 Меджибізький замок – унікальна пам`ятка національного культурного надбання України. Давня і славна історія величної пам’ятки фортифікаційної споруди сягає XVI століття. Ця старовинна фортеця, оповита легендами та міфами, приваблює своєю неймовірною історією.

🔰Нещодавно здобувачі вищої освіти Пенітенціарної академії України мали чудову нагоду торкнутись півстолітньої історії, відвідавши Меджибізький замок.

Відродження замка за часи незалежності давало можливість проводити в ньому різноманітні просвітницькі заходи. На жаль, війна внесла свої корективи. Наприклад, призупинено на час війни проведення фестивалю «Стародавній Меджибіж», який поєднував у собі ⚔️ рицарські турніри, середньовічні танці, 🎭 вуличний театр, 🎤 концерт етно, середньовічної та рок-музики.

😉Ще багато нового та захопливого попереду в першокурсників Пенітенціарної академії України. Після екскурсії до Меджибізького замка до скарбнички бажань додалась ще одна мрія – побувати на поновленому фестивалі середньовічної культури якомога швидше.👍

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту