Пенітенціарна академія України

Святкування Європейського дня мов на кафедрі іноземних мов Пенітенціарної академії України

🔰 26 вересня — Європейський день мов. Це лінгвістичне свято в Україні, частинка культурного надбання Європи та ще один важливий крок на шляху нашого усвідомлення значущості володіння іноземними мовами.
Святкування Європейського дня мов на кафедрі іноземних мов Пенітенціарної академії України — традиція. Сьогодні викладачі кафедри зі здобувачами вищої освіти ПАУ провели щорічне інтерактивне заняття «Парад європейських мов».
Учасники дізнавалися нове з історії європейських мов, ділилися цікавими фактами про країни Європи і про те, як історія країн вплинула на формування мовного розмаїття на прикладі німецької мови.
Серед подій цьогорічного «параду»:
📌презентація «Неординарні мови, неординарні країни поруч з нами», яку підготували здобувачі вищої освіти 121 групи;
📌бесіда про захопливе студентське життя в Німеччині та перспективи навчання за кордоном з Діаною Македон – випускницею Києво-Могилянської академії та Гіссенського університету імені Юстаса Лібіха (Німеччина);
📌вікторина «Вчимося розмовляти німецькою, французькою, італійською, іспанською мовами», яку провели слухачі 361 групи;
📌інтелектуальна розмовна гра від слухачів 351 групи;
📌онлайн-екскурсія історичними пам’ятками Чернігова французькою мовою від учениці Чернігівського ліцею № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов Юлії Коваленко.
До заходу долучилася Олена КОНОТОП – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мов і методики їх викладання Національний університет “Чернігівський колегіум” імені Т.Г. Шевченка.
☝️ Сьогоднішня подія показала, що вивчення іноземних мов — це можливість збагатити свої знання про світ, історію, звичаї, культуру інших людей. Це допомагає виходити за межі знайомої реальності та отримати нові можливості для розвитку.
 

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту