Пенітенціарна академія України

Заняття з представником ГО “Всеукраїнський громадський Центр “Волонтер” Федором МОГИЛЬНИМ

🤚🛑 У сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільших порушень прав і свобод людини. Жертвою цього злочину може стати будь-яка особа, незалежно від віку, статі, освіти та кваліфікації. За офіційною статистикою з 1991 року від торгівлі людьми постраждало понад 300 000 українців та українок
☝️Як захистити себе і не стати жертвою злочинців — дізнавались здобувачі вищої освіти Пенітенціарної академії України на занятті з представником ГО “Всеукраїнський громадський Центр “Волонтер” Федором МОГИЛЬНИМ.
✅ Учасники інтерактивного заняття мали змогу обговорити головні правила безпечної міграції; прокачати свої навички безпечної міграції та дізнатись куди звертатися за допомогою.
📌 Захід організовано кафедрою педагогіки та гуманітарних дисциплін ПАУ в межах проєкту «Підвищення обізнаності вразливої молоді щодо безпечної міграції та працевлаштування в умовах війни», що реалізується ГО “Всеукраїнський громадський Центр “Волонтер” за підтримки Міжнародної організації з міграції, Державного департаменту США.

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту