Пенітенціарна академія України

Зустріч здобувачів вищої освіти з письменником Сергієм Дзюбою

📚 Про життя в часи війни, сучасну літературу та творчість — на пізнавальній зустрічі в Пенітенціарній академії України.
🔰 В науковій бібліотеці ПАУ пройшла зустріч здобувачів вищої освіти з одним з авторів книги «Чернігів у вогні» — Сергієм Дзюбою, який є автором 120 книг, перекладених 100 мовами світу і надрукованих у 80 країнах.
На заході відбулась презентація третьої книги серії 📖 «Чернігів у вогні». Це продовження першої та другої книг, які набули великого резонансу в суспільстві, перевидавалися і були визнані «Кращою книгою року». В бесіді з письменником наша молодь дізналась про пережиту автором та містянами Чернігова облогу в 2022 році та познайомились з героями книги: захисниками Чернігова, які тепер воюють на інших ділянках фронту; медиками, які під безперервним вогнем рятували життя чернігівців і бійців; волонтерами, які, ризикуючи власним життям, доставляли в місто медикаменти і харчі, вивозили змучених блокадою містян.
📌Зустріч організована сектором виховної роботи відділу кадрового забезпечення та виховної роботи ПАУ за сприяння в.о. директора наукової бібліотеки Інни Аліференко.
✨Підписані примірники другої та третьої книг автор передав науковій бібліотеці. Відтепер ці видання посядуть гідне місце серед інших книг нашого книжкового фонду. Запрошуємо до прочитання!🫶

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту