Пенітенціарна академія України

Круглий стіл «Дотримання прав і свобод людини в умовах російсько-українського збройного конфлікту».

☝️Одне із завдань Пенітенціарної академії України – підготовка нової генерації ⚖️правознавців, які вміють забезпечити захист конституційних прав і свобод громадянина.

🔰Кафедра теорії та історії держави і права, конституційного права юридичного факультету ПАУ організувала для нашої молоді круглий стіл на тему «Дотримання прав і свобод людини в умовах російсько-українського збройного конфлікту».

🎓Учасники мали змогу на науковому рівні обговорити зміст та гарантії прав і свобод людини та громадянина в Україні в умовах збройного конфлікту та практичну сторону реалізації правового захисту.

У заході взяв участь координатор громадської приймальні ГО «МАRТ» та правозахисник Дмитро НАУМЕНКО, який детально розповів про особливості здійснення юридичної підтримки постраждалих від російської агресії.

✅Подібні зустрічі практичного спрямування важливі для майбутніх правозахисників у часи війни, коли права та свободи можуть бути порушені ворогом у будь-коли, і потрібно знати, як надати необхідну юридичну допомогу.

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту