Пенітенціарна академія України

Представники Пенітенціарної академії України долучилися до UQAF-2024

🔰Важлива подія для освітян, науковців, представників закладів вищої освіти — щорічний Український форум якості освіти (Ukrainian Quality Assurance Forum) – UQAF-2024, м. Київ, 25–26 вересня.
🔰UQAF-2024, організований Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, став національним комунікаційним майданчиком для обговорення сучасних трендів європейської освіти та їх впливу на Україну, модернізації системи забезпечення якості вищої освіти та академічної доброчесності в Україні.
🔰Предметом панельних дискусій стали новий дизайн системи забезпечення якості освіти в Україні, побудова довіри між українськими освітянами і стейкголдерами, взаємодія ринку праці й системи вищої освіти, а також адаптація закладів вищої освіти до умов воєнного стану та перспективи післявоєнної відбудови економіки країни. На форумі особливу увагу приділили ознайомленню з кращими освітніми практиками, використанню IT для управління внутрішніми системами якості, військовій підготовці та інноваційній освіті.
🔰На заході Пенітенціарну академію України представляли в.о. ректора Юлія ПЕТРОВСЬКА, проректор з освітньо-наукової роботи Вячеслав ПУЗИРНИЙ, в.о. директора Інституту професійного розвитку Дмитро ПОКРИШЕНЬ.
✅ Сучасний вектор розвитку Академії полягає в активній науковій та міжнародній діяльності, зміцненні партнерських зв’язків з європейськими освітніми інституціями, що забезпечує надання освітніх послуг на рівні європейських закладів вищої освіти.
Участь Академії в UQAF-2024 є свідченням залучення закладу до науково-освітніх змін на державному рівні та сприяє обміну передовими практиками, модернізації освітніх програм, адаптації освітнього процесу ПАУ до нових викликів в умовах воєнного стану і широкомасштабної війни, впровадженню нових стандартів якості вищої освіти у сфері підготовки фахівців нової формації для потреб Державної кримінально-виконавчої служби України.
 

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту