Пенітенціарна академія України

Візит латвійської делегації до Пенітенціарної академії України

🤝 🇱🇻 Зміцнення міжнародних зв’язків: делегація Державної служби пробації Латвійської Республіки — з робочим візитом у Пенітенціарній академії України.
🔰У рамках ініціативи розвитку співпраці у сфері підготовки фахівців пробації та обміну досвідом між інститутами пробації України та Латвії, Пенітенціарну академію України, що підпорядковується Міністерство юстиції України, цього тижня відвідала делегація Державної служби пробації Латвійської Республіки та Лієпайського університету. (RTU Liepāja, RTU Liepaja International Relations Office, RTU – Rīgas Tehniskā universitāte, RTU Liepāja Pedagoģijas un sociālā darba centrs).
🔰 Під час візиту до Академії представники латвійської делегації презентували сучасні дослідження у сфері пробації та наголосили на перспективах спільної наукової і дослідницької діяльності науково-педагогічних працівників ПАУ та Лієпайського університету з метою підготовки та підвищення кваліфікації працівників пробації. Окрім обговорень основних напрямів співпраці — вдосконалення рівня підготовки фахівців пробації, реалізація спільних наукових та освітніх проєктів, обмін кращими європейськими практиками — гості ПАУ мали змогу дізнатися про діяльність ДУ «Центр пробації» (Пробація України Probation in Ukraine) та Пенітенціарної академії України, яка відіграє провідну роль у підготовці сучасних фахівців пробації України.
🔰 Насичені дні візиту охоплювали практичне опрацювання психологічних методик, які використовують фахівці пробації, а також знайомство з українськими експертами: представниками Чернігівський районний суд Чернігівської області, Національної поліції України в Чернігівській області (Поліція Чернігівської області), Чернігівська обласна прокуратура, Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги (Безоплатна правнича допомога), Філія Державної установи “Центр пробації в Чернігівській області та Інституту професійного розвитку ПАУ.
✅ Важливим результатом візиту стало налагодження ділових стосунків між інституціями України та Латвії і визначення перспективних напрямів співробітництва на майбутнє.
 

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту