Пенітенціарна академія України

Практичне заняття з надання першої медичної допомоги від працівників Червоного Хреста

🚑 Час прибуття швидкої в середньому становить 20 хвилин. Навички першої допомоги – критична необхідність для кожної людини, особливо в період війни. Вони допомагають не розгубитися в небезпечній ситуації та оперативно діяти, аби зберегти життя до приїзду швидкої.

🔰 У рамках дисципліни «Основи охорони праці» для здобувачів вищої освіти четвертого курсу та слухачів первинної професійної підготовки Інституту професійного розвитку Пенітенціарної академії України було проведено практичне заняття з надання першої медичної допомоги.

☝️ Інструктори з першої допомоги міської організації Українського Червоного Хреста розповіли про алгоритм надання першої допомоги, як оцінювати ризики та діяти у разі загрози життю. Під час тренінгу учасники на практиці відпрацювали навички надання першої медичної допомоги, також дізналися більше про реалії роботи працівників Червоного Хреста.

Щиро дякуємо гостям за зустріч, яка надала можливість покращити навички, що можуть стати вирішальними в порятунку життя людини.❤️

Пенітенціарна академія України

Контактна інформація

©2024. Пенітенціарна академія України

Перейти до вмісту